Tuesday, January 11, 2011

Cuba.Try.Test @ 11.1.11

11.1.11...xrasa ka tarikh ni lawa??..coretan ati berkata "bestnya kalau dapat cipta sejarah di sebalik tarikh keramat ni. Birthday: xkan la nak lahir semula kan, lainla Dato Siti Nurhaliza tu, dah memang nak kuar pada tarikh keramat ni..hehe. Kahwin : Awal lagi kot,lagipun macam xsempat jek nak wat persediaan ni..hehe
 Think punya think..tadaa...This blog is created " Coretan iNn Daa".....

Assalammualikum,Salam Sejathera & Salam Mahabbah..eh eh skemanya aku ni. Ok Lets cut here,coretan ini hanya sekadar coretan humble aku buat "bakal-bakal teman ku" d blog ini sekadar ingin berkongsi segala corat coret yang berlegar-legar di kepala otak aku ni..hehe..

No worry la, dalam blog ni kita boleh share anything about me, about you,about them and all about the creation in this universe .Bahasa : Bahasa Ibunda ku ka, english ka, arabic ka, mandarin ka & korea ka..eh tambah ckit slank SaBaH ka...apa-apa pun boleh selagi aku boleh translate kan tuk korang.
So,thats it...Annyeong Haseyo.

4 comments:

NUR ALINA ABDUH said...

welkam 2 dis world...

iNn.Daa.Usman said...

hehe..welkem la sgt ko bek..
but anyway,,thanx be my tulng belakang 4 dis blog

c3kz h!kmAh said...

yuhuuuu..inn daa memulakan langkah..hehe..welkem newbie..padahal ak pn kira newbie jugak..kehkeh

iNn.Daa.Usman said...

thanx my newbie...kih3..
guide me ya to follow da rite track ...