Monday, January 24, 2011

Cool welcoming @ WSB


Salam..Hi semua.
Let's start today with smile....like Fazura he he he

suka la fazura..natural kan..

Al-kisah bermula 3 days ago apabila ikem post on my fb wall..~~
ikem  :  inn.titah dari admin..cek dis out : "'Item perlu diketahui dalam komuniti WSB" by founder "
diri    : oh yaka? oke2...jap lagi aku update di blog ku ..thanx ya ..=)


Selepas saja titah telah aku baca, dengan segera aku menurut titah duli admin WSB (We Are Sahaban BloggerMania ) untuk meletakkan logo WSB di dalam blog aku. Aku mana la tahu, ingatkan after register barula boleh put that logo on my blog and bergiat aktif dalam WSB kan..Biasala budak baru belajar, Orentasi la dulu kan. Aku pun dengan skemanya mentelaah segala titah yang telah diberikan dan mengkaji selidik sedikit sebanyak berkenaan WSB ni. Gali punya gali, cari punya cari and shut up not shut up (versi FBI) akhirnya, aku berjaya jugak untuk meletakkan logo wasaber di blog ku ini. Thumbs up for me ..


Lepas tu apa lagi, buat kacau dulu la di wall WSB ni. ikem punya cadangan la ni,ajar aku buat kecoh,ho ho ho..Ala,bukan kecoh apa pun,,just want to notify WSB admin yang aku sudah berjaya letak logo WSB di blog ku. Jeng jeng jeng..dengan tiba-tiba...aku disambut oleh beberapa orang senior WSB called wasaber di fb WSB. Dan beberapa orang telah menjadi folower ku dalam masa beberapa minit..cheh macam la apa..haha..Maksud ku gni..Waaa..Welcoming nya wasaber2 ni..its cool, hehe..i like..!!!


Antara senior wasaber yang aku mau thumbs up ialah..haha..macam terima award la pulak kan..the winner goes to :


ikem (of coz) hehe..Vizard Piremon Mask-army, Izwan H.Shah, Sahidzan GcoAsk, ZRn Isme, AfieAfierain Lai,  Aemy hayley Shamy, Farah Ayien and all wasaber. Then tidah lupa jugak Admin WSB.
 Kamsahmnida, Arigato, Danke, Syukran & Terima kasih

Okla semua..Thank you for cool welcoming from you guys.Give me time to Blogwlaking to all  wasaber blog ok. Saya budak baru belajar, kalau ada masa ajar lah lagi yea..


buzz : nice to know them..and yang lain welcome2 to WSB ok !!!! pretty cool...

4 comments:

WSB said...

1st entri tuk WSB ni kan..ehehehe

iNn.Daa.Usman said...

hehe..yup..Thumb up to WSB !!
baru smpat update ni..
lagpn baru jd official WSB kan??...he he he

c3kzik3m said...

kehkeh..welkem to d club dear..nah keberapa kali sdh welkem ni.telabih semangat plak sa..kehkeh..

iNn.Daa.Usman said...

ha ha ha..kem2..xpala,,klu e2 yg tbaik tuk kasi smgt aku..kih3..