Friday, January 21, 2011

Temankan Bah.....


Jomlah !!! temankan bah pergi sana..Siapa bah yang sudi ni ?? huhu..
Ada dua tempat yang ingin dituju ni...

Tapi bukan pergi tengok kurafat ok,hehe..Kalau yang ni kena tunggulah vcd keluar or tengok jak d astro tu, subscribe movie bukan susah pun.hish hish hish..Tadaaa ini dia sebenarnya tempat yang sangat-sangat ingin dituju...goes tooo

First place to go @



Second place to go @



Siapa peminat Tun Dr. Mahathir & Maher Zain ?? Sila angkat tangan,eh sekali dengan kaki la. Jom temankan pergi ke dua tempat yang sangat istimewa ni. Di mana lagi kalau bukan teater muzikal Tun. Dr. Mahathir @ Istana Budaya pada 21-30 Januari 2011, pukul 8.30 malam dan Maher Zain Live in Concert @ Stadium Meaawati Shah Alam pada 25&26 Febuari 2011, pukul 8.30 malam. Jomlah, Jomlah..Tengah cari geng and cari supporter hahaha..

**Teater Muzikal Tun Dr. Mahathir 2 :
~Tun Dr. Mahathir, nama pun aku sudah tabik, apatah lagi kalau baca, dengar dan tontoni sendiri kisah perjalanan beliau sebagai pemimpin yang sangat-sangat-sangat-sangat disegani. Modernisation, it's him.
~ Sudah lama menyimpan hasrat untuk masuk dan tengok sendiri teater yang dijalankan di istana budaya ni. Tapi hasrat selalu tidak tercapai ha ha ha..
~ Time Uni dulu k.ain selalu ajak pergi tengok teater, tapi tu la..malam ba, jadi susahla untuk kami bergerak ke sana, student la katakan. Hostel pulak very firm and complicated plus weird. Sekarang im free to go anywhere. ** tempat yang baik jak pergi ha ha ha ..


** Maher Zain :
~ Tiap hari wajib dengar lagunya ni especially Inshaallah.
~ dan Inshaallah macam tidak dapat pergi jak concertnya ni..he he he
~ 1st time dia sampai malaysia hari tu, semangat aku tengok jadualnya di Fb supaya setiap channel tv dan radio yang dia datang, aku pun "datang". tak mau ketinggalan ba,ok.
~Lyrics, rhythm, voice, tone, all in one was perfect !!!!


Hati mula berkocak bergelodak meraung untuk menghadiri 2 tempat ini
hanya ada beberapa hari lagi untuk menunaikannya
dan aku harus bijak untul mencari geng and supporter
jadi sekiranya anda sudi menaja tiket dan menemankan aku
silalah nyatakan hasrat anda melalui blog ku ini
he he he he he he.......

buzz : Neem jom lah ba.....he he he

15 comments:

Anonymous said...

cantik..ltak pkembangan kwan2 pom ok gak..heheheh

iNn.Daa.Usman said...

ha ha ..sila kenalkan nma anda..sng sy nak tau sapa yg komen...ha ha ha..tq 4 compliment..ok,nt i update k

anac3kz said...

inn..peminat kali..kehkeh..

uinaa in..bawa bah sa p..uwaaa..

iNn.Daa.Usman said...

ha ha ..ko mo p jgak ka kem?jom2..smpat lg ni..murah tu tket flight..ha ha ah

Pinung is VizarD said...

heheh dah follow ko..
aku ada kapal armada 10 ribu..ko pilih jak mana satu nak pakai utk pegi tempat yg ko mau..

aku tag ko utk jawab soalan SPM tahap ultraman ni

http://ezurah.blogspot.com/2011/01/tag-yang-aku-jahanamkan-hahahah.html

iNn.Daa.Usman said...

hehe,,tq..arigato..
oke2..set...mnta 1 kpal armada mu.mo pegi ni btul2...hahaa

Ask said...

Salam..
Singgah sini n follow u..
Welcome to wasaber..
Hehe~ Jom tgk blog aku..

http://renunganask.blogspot.com/

iNn.Daa.Usman said...

Salam...hehe..Tq..
ok nnt blogwlking ke blog mu ya..=)

PecahKata said...

PeeHH!! c Vizard sama si Ask ni awal2 sudah menapak. Bikin Panas. Hai Inda. keh keh keh! eh lupa, hai hikmah. hik hik hik.

iNn.Daa.Usman said...

salam,hi,..
btindak haruslah cepat,,kih3
tq become my next folower,,
nnt aku usha2 pecahkata punya ok..

NUR ALINA ABDUH said...

ceh...balik ko sdkn cepat...

p/s: ramai follower...lawan toke ni..

iNn.Daa.Usman said...

ha ha ha..sblum blik ksi cpai dulu cta2 ku ba bek smpe sna..
wasaber suma ni,,aktifkan diri mu d sna..ngan dorg...jan marah ya toke =)

NUR ALINA ABDUH said...

mok kasi aktif mcm mana??

mr_mrs mikko said...

dia bt lagu insyaallah dlm malayu ni..
msti siuk ni

iNn.Daa.Usman said...

ya..2la 2..dak sbar mo dgr kan...
heee,,MZ terbaik !!!!!!!